Array APB-sarja

Array APB-sarja

Provendorin toimitusvalikoimissa nyt uutuutena Array:n APB-sarja!

APB-sarjan logiikka on ominaisuuksiltaan monipuolisempi verrattuna SR-sarjan logiikoihin. Uusia ominaisuuksia APB-sarjassa on:

  • SMS:n lähetystoiminnot
  • paristovarmennettu kello
  • analogiatulot- ja lähdöt
  • 4 nopeaa tuloa (10 KHz) ja 2 nopeaa lähtöä (10KHz)
  • Modbus RTU kommunikointi
  • uusia funktioblokeja ohjelmointiohjelmassa mm. pulssileveysmodulaatio (PWM)

Pulssilähtö (PTO), Kiihdytys / jarrutus pulssilähtö (ACC), laskenta bloki ym.

APB-SMS moduuli

Provendorin listahinta 95 €

APB-SMS moduuli liitettynä APB-logiikkaan, mahdollistaa tekstiviestien vastaanottamisen minkä tahansa määritetyn tulon tai raja-arvon kytkeytyessä päälle. Lähetettävälle tekstiviestille voidaan vapaasti asettaaa mikä tahansa ilmoitus. Esim. kun logiikantulo IO menee päälle, valittuun numeroon / numeroihin lähetetään tekstiviesti ”Tulo 0 on päällä”. Tekstiviestin lähettäminen useampaan numeroon onnistuu myös.

Logiikassa olevien lähtöjen Q, apumuistien M, analogisten lähtöjen AQ ja datarekistereiden DW luku / kirjoitus on mahdollista tekstiviestillä. Myös tulojen I ja analogisten tulojen AI tilatietojen lukeminen onnistuu tekstiviestillä.

SMS-moduulia voidaan käyttää myös ilman logiikkaa. Moduulissa on s tuloa ja 2 lähtöä. SMS-moduuli ohjelmoidaan omalla ohjelmointiohjelmalla.

Ohjelmointi

APB-sarjan mikrologiikoiden ohjelmointi tapahtuu APB ohjelmointiohjelmalla. Ohjelmointiohjelman ja ohjekirjan voit ladata tästä.

Technical Parameters APB series