Keskusvalmistus

Kojeistovalmistuksessa keskitymme automaatiokeskuksiin, jotka sisältävät merkittävässä määrin toimittamiamme tuotteita (Mitsubishi ja Siemens) ja laajavolyymiseen sopimusvalmistukseen.

Emme panosta yksittäisiin projektikohtaisiin keskuksiin lukuun ottamatta omia kokonaistoimituksiamme. Vuosisopimuksissa kilpailukykymme on kuitenkin erinomainen. Mikäli Sinulla on omaa toistuvaa kotelo- tai keskustuotantoa, jonka ulkoistamista harkitset tai olet tyytymätön vanhaan alihankkijaasi, laatuun tai hintaan, ota ihmeessä yhteys meihin.
Tulet yllättymään iloisesti joustavasta tuotannostamme ja asiakasystävällisestä hinnoittelustamme. Samalla säästät omaa työpanostasi hankkimalla isompia kokonaisuuksia kerralla. Myös takuuasioiden käsittely helpottuu harmillisten rajapintojen poistuessa.

Provendorilla on valmius toimittaa myös UL-hyväksyttyjä automaatiokeskuksia USA:n ja Kanadan alueelle. Kalustamme kojeet kaappeihin, materiaalina myös RST. Keskuskomponenteissa suosimme alan johtavia valmistajia kuten Siemens, ABB, Phoenix, Schneider, Hager jne.

Nyrkkisääntö kuitenkin on:
Mitä enemmän käyttöjä ja logiikkaa keskuksesi sisältävät, sitä suurempi on hyötysi ottaessasi meihin yhteyttä!

Nyt Provendorilta tilauksesta myös PARTEX-johdotusmerkkisarjoja, toimitat vain Excel-listan johdinmerkeistä ja toimitamme valmiit merkit haluamallasi merkkikoolla.

Esimerkki keskusvalmistuksestamme;

  • Tilaajana toimi Klinkmann Oy ja loppuasiakkaana oli Jyväskylän Yliopiston hiukkaslaboratorio
  • Tekniikkana tällä kertaa Allen Bradley ja I/O:ta lähes 3000 kpl
  • Toimitus joulukuussa 2016