Provendor Oy

Yrityksemme

Provendor Oy on vuonna 2002 perustettu yritys, jonka päätoimialat ovat automaatiotekninen suunnittelu ja projektointi, automaatiokeskusten sopimusvalmistus sekä tekninen kauppa.
Toimitamme automaatioratkaisuja teollisuudelle, sekä kotimaahan että vientiin.

Provendor Oy on virallinen maahantuoja ja edustaja Array Electronicsin ja Heytec Antriebstechnik GmbH:n tuotteille. Lisäksi myymme, toimitamme ja sovellamme Mitsubishin ja Siemensin teknologiaa.

Sloganimme ”Progress In Motion” kertoo paitsi pyrkimyksestämme pysyä kehityksen kärjessä myös todellisista valmiuksistamme koneautomaation saralla. Osaamisemme moniakselisten servo-ohjainten ja -käyttöjen alueella takaa Sinulle luotettavan kumppanin. Myös HMI-tuotteet (PC-valvomot, operointipaneelit, GSM-ohjaukset, ++) ovat meille tuttuja. Varmasti osaat arvostaa myös projektikokemustamme, kotimaasta ja lukuisista vientikohteista.

Tekniikkavalinnoissamme keskitymme kahteen automaatioalan johtavaan toimittajaan: Siemens ja Mitsubishi Electric. Näin voimme taata myös syvällisen osaamisen käyttöösi. Projektien kokonaistoimituksiin sisältyy toki osin muitakin, asiakkaan valitsemia tuotemerkkejä, esimerkiksi kenttälaitevalinnoissa.

Meiltä saat mm. seuraavat tuotteet ja palvelut:

Mitsubishi Electricin ohjaustekniikan (Q/R & FX-logiikat, Alpha), käyttötekniikan (servot, taajuusmuuttajat), käyttöliittymät (GOT 2000 sekä myös Beijer Electronicsin X2 Pro ja Basic) sekä PJ-tuotteet (kontaktorit, kompaktikatkaisijat, ilmakatkaisijat ++)

Siemens A&D-tuotteet (logiikkalaitteet ohjelmistoineen, servo- ja taajuusmuuttajakäytöt, operointipaneelit (Comfort, Basic), kenttälaitteet, WinCC-valvomot ja PCS 7).

Palvelut; suunnittelu, ohjelmointi, projektointi, käyttöönotto ja koulutus

PLC-pohjaisten automaatiojärjestelmien kunnossapito ja vikaantumishuollot

Automaatiokeskusten sopimusvalmistus (kalustettuna pääosin edustamillamme tuotteilla) kuin myös pienimuotoiset asennuspalvelut Satakunnan alueella.

Strateginen kumppanuus

Keskitymme yhä voimakkaammin tuotekehitystä tukevaan suunnitteluun. Suunnittelu, ideointi ja ohjelmointi sekä tämän tiedon siirtäminen sovitun osa-alueen sopimusvalmistukseen antavat tarvittavat avaimet kilpailukyvyn merkittävään kohentamiseen.

Strateginen kumppanuus tarkoittaa kestävää pitkän tähtäimen suhdetta asiakkaan ja toimittajan välillä, joka perustuu keskinäiseen luottamukseen, avoimeen tiedonvaihtoon ja yhteisiin tavoitteisiin.

Riittää, kun annat meille tilaisuuden – käänny siis luottamuksella puoleemme!

AAA-luottokelpoisuusluokitus

Pääsimme tuohon joukkoon jo yli vuosikymmen sitten.

D&B Finland on ensimmäisenä Suomessa määritellyt lähes jokaisen kaupparekisteriin merkityn, normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiiviseksi todetun yrityksen RATINGin eli luottokelpoisuusluokan.

RATING koostuu neljästä pääratingperusteesta: toiminnasta, taustasta, taloudesta ja maksutavasta. Näitä ratingperusteita erikseen analysoimalla ja keskenään oikein painottamalla päädytään lopulliseen luottokelpoisuusarvioon (RATING) eli arvioon yrityksen kyvystä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.
Suomen yrityksistä vain 4,3% kuului parhaaseen AAA-luottokelpoisuusluokkaan (tilanne 09/2009).

Sertifikaatti