PJ-Kojeet

Siemensin pienjännitekojeet tarjoavat laajan ja innovatiivisen tuotevalikoiman moottorilähdöille sekä kattavan valikoiman aina yksittäisistä kytkinlaitteista täydellisiin kaappijärjestelmiin.

 

Lue lisää Siemensin sivuilta!

 SIMOCODE pro

  • Siemensin uudistettu SIRIUS-sarjan moottorinohjausjärjestelmä pienjännitemoottoreille
  • Perustuu ja on täysin yhteensopiva vanhempaan SIMOCODE DP:hen.
  • Edullinen kokonaisratkaisu  vakionopeusmoottorilähtöjen tilatietojen, mittaustietojen, hälytyksien ja vikatietojen saantiin.
  • Säästää kustannuksia, johdotuksen määrää ja tilaa verrattuna perinteisiin erillisiin kojeisiin, lisäksi mahdolliset kytkentävirheet jäävät pois.

Lataa tästä suomenkielinen Powerpoint-esitys SIMOCODE prosta! 

Saatavana kaksi erilaajuista sarjaa:

SIMOCODE pro C (compact)

sekä laajempi   

SIMOCODE pro V (variable)

Molemmat versiot koostuvat peruskojeesta sekä erillisestä moottorivirranmittausmoduulista, joita on limittäisille virta-alueille välillä 0,3–630 A. Lisätarvikkeena voidaan kojeiston oveen asentaa käyttöpaneeli, joka liitetään kaapelilla peruskojeeseen.

Katso tästä ominaisuuslistaa: SIMOCODE pro Ominaisuudet 

SIMOCODE pro välittää moottorilähtökohtaista yksityiskohtaista käyttö-, huolto- ja diagnostiikkatietoa. Näin se vahvistaa laitoksen käytettävyyttä. Se tuottaa myös säästöjä laitoksen kaikissa toteutusvaiheissa: rakentamisessa, käytössä sekä ylläpidossa.

Uusi SIMOCODE pro -moottorinohjausjärjestelmä voidaan hyvin helposti yhdistää suoraan korkean tason automaatiojärjestelmiin Profibus DP -väylän kautta. Se sisältää toiminnallisuuden kaikki eri puolet moottorin syötön ja automaatiojärjestelmän välillä. Lisäksi se yhdistää kaikki tarpeelliset suojaus-, valvonta- ja ohjaustoiminnot jokaisen moottorilähdön osalta yhdeksi kiinteäksi järjestelmäksi. 

Siihen liittyvällä ohjelmistolla, Simocode ES:llä, saadaan aikaiseksi edellytykset yhtenäiselle ja aikaa säästävälle yksityiskohtaiselle parametroinnille, konfiguroinnille sekä vian selvitykselle. Ohjelmien kopiointiin ja siirtoon voidaan käyttää myös erillistä ohjelmamoduulia, jolloin PC:tä ei tarvita. Lisäksi väyläosoite voidaan antaa osoitteenanto -plugilla, minkä vuoksi keskitetty parametrointi on yksinkertaista.

SIMOCODE pro C - pieni ja taloudellinen

SIMOCODE pro C on luokkansa tämän hetken käytännöllisin ja taloudellisin moottorinhallinta- järjestelmä suora- ja suunnanvaihtolähdöille. Tämä laitesarja on erityisen sopiva siirtymätieksi perinteisistä moottorilähdöistä viestintään kykeneviin moottorilähtöihin.

  • SIMOCODE pro C sisältää jokaista lähtöä varten perusyksikön, ja erillisen virranmittaus yksikön. Nämä yksiköt liitetään toisiinsa kaapelilla. Yksiköt voidaan kiinnittää joko erilleen tai yhdeksi yksiköksi.
  • Lisävarusteena yksikköön voidaan kytkeä operointipaneeli, jotta lähdön ohjaus kojeiston ovesta olisi mahdollista.

SIMOCODE pro V - puhdasta joustavuutta

SIMOCODE pro V (Variable) on SIMOCODE pro C:n isoveli, monipuolinen moottorinohjausjärjestelmä usean tyyppisille moottorilähdöille jännitteen- ja tehonvalvonnalla.

Siihen voidaan kytkeä jopa viisi(5) laajennusyksikköä. Tämä mahdollistaa juuri moottorilähdölle tarvitsemiesi toimintojen lisäämisen SIMOCODE pro V:hen.

SIMOCODE pro V:tä varten on olemassa useita vaihtoehtoisia laajennusmoduuleja, jotka mahdollistavat analogisia sekä lisää digitaalisia sisään- ja ulostuloja ja erilaisia erityistoimintoja kuten PT100-anturit ja maasulunvalvonnan. SIMOCODE pro V on helppo integroida mihin tahansa tehtaan laitteista. Valmis kirjasto löytyy Simatic PCS7 -prosessivalvomojärjestelmään.

Manuaalit: SIMOCODE pro System Manual

Lue kattavat tiedot SIMOCODE pro:sta Siemensiltä.