PLC

Ohjelmoitavat logiikat

Modulaariset SIMATIC ohjausjärjestelmät

Modulaariset ja tehokkaat SIMATIC-ohjausjärjestelmät tarjoavat kompaktia ja skaalautuvaa ohjausta ja ne ovat laajasti käytössä kaikenlaisissa teollisuuden ohjausjärjestelmätarpeissa. S7-standardilogiikat, C7 integroidut HMI-paneelijärjestelmät, ET 200 integroidut CPU-yksiköt hajautettuihin järjestelmiin, tarjoavat monipuolisuutta kautta linjan.

SIMATIC S7-1500
S7-1500-system-configuration

S7-1500-ohjainten valikoima kattaa käyttökohteet aina pienistä yksittäiskoneista monimutkaisiin ja erittäin suurta laskentatehoa vaativiin kohteisiin.  
Lue lisää siemensiltä

SIMATIC S7-1200

SIMATIC S7-1200 tarjoaa monipuolisen ja joustavan rakennekonseptin, korkealla suorituskyvyllä ja erittäin kompaktilla rakenteella joka on ideaalinen pienemmän kapasiteetin vaatimuksiin. 
Lue lisää siemensiltä

SIMATIC S7-300

Modulaarinen logiikka tuotantolaitosten järjestelmäratkaisuihin, johon saatavilla todella laaja valikoima moduleita.
Lue lisää siemensiltä

 SIMATIC S7-400

Tehokas logiikka tuotantolaitosten ja prosessiteollisuuden järjestelmäratkaisuihin, nopealla prosessoinnilla ja laajoilla kommunikointi-mahdollisuuksilla,
Lue lisää siemensiltä

 SIMATIC S7-400

Hajautettu I/O järjestelmä paikallisella älyllä, asennettavaksi joko keskuksiin tai suoraan IP65/67 koteloinnilla koneen kylkeen.  
Lue lisää siemensiltä

”© Siemens AG 2015, All rights reserved”

Kokeile Siemensin TIA (SIMATIC) Selection Tool -apuohjelmaa.

Modernisoinnit

Modernisointi S5-sarjasta nykyiseen S7-sarjaan on nyt mahdollista tehdä entistäkin helpommin ja edullisemmin!  Käyttämällä Siemensin adaptereita voidaan käyttää olemassaolevaa johdotusta.  Olemassaolevat ohjelmat saadaan suurelta osin käännettyä Siemensin konversio-työkalun avulla.

Kysy modernisointi-tarjousta myynnistämme!

Lue lisää Siemensin PDF-esitteestä!

Langaton ohjelmointi

Monesti tehdashalleissa koneiden ohjausjärjestelmät ovat ylläpitoa / muutostöitä / käyttöönottoa ajatellen hankalasti sijoitettu, puhumattakaan liikkuvien työkoneiden ohjauskaapeleista. Mikä onkaan mukavampaa, kuin hoitaa vianhakua / ohjelmointia mukavasti pöydän ääressä sen sijaan, että kiipeilet kaapelihyllyjen välissä PC:n kanssa vain, koska ohjelmointikaapeli on liian lyhyt. Puhumattakaan antureiden ja valokennojen testaamisesta kentällä, kun voit ottaa ohjelmointilaitteen mukaan toimilaitteiden luo.

Langattoman ohjelmointiyhteyden käyttökokemuksia meille on kertynyt Mitsubishin A-/Q- sarjan CPU:ista / Motion CPU:ista (RS232- ja USB-yhteys), sekä Siemensin S5 / S7 CPU:ista (PPI, MPI- ja Profibus-yhteydet Siemensin tai IBH:n USB-adaptereilla).

Provendor tarjoaa ratkaisut langattoman ohjelmointiyhteyden saamiseksi logiikkaan. Kysy Pro Link- järjestelmän tarjousta myynnistämme. 

Pro Link järjestelmän tukiasema
Pro Link esimerkkipaketti: WLAN-USB -RS232-sovittimella, esim. Mitsubishin logiikkojen etä-ohjelmointiin.

Langaton yhteys voidaan muodostaa minkä tahansa RS-232 / USB / MPI- / Profibus-liitäntäisen laitteen ja PC:n välille, käyttämällä Pro Link järjestelmää: WLAN-USB-tukiasemaa sopivan sovittimen / kaapelin kanssa logiikan päässä, ja WLAN-sovitinta PC:n päässä. (myös kannettavien tietokoneiden sisäinen WLAN-piiri käy tarkoitukseen). Tukiasema voidaan liittää joko olemassaolevaan WLAN-verkkoon, tai se voi toimia täysin itsenäisesti ADHOC-yhteydessä PC:n kanssa. Mahdollista on myös liityntä ethernet-lankaverkkoon (RJ45), jolloin siirtotienä toimii langattoman yhteyden sijaan perinteinen parikaapeli-ethernet. Tukiasema toimii siis verkotettuna PC:n etä-USB2.0-porttina.

PC:n ja tukiaseman välisellä suoralla ADHOC-yhteydellä toimintasäde riippuu tietysti toimintatiloista, mutta perinteisessä teollisuushalli-ympäristössä päästään 60-120m etäisyydelle ilman yhteyden takkuilua. Toimintasäteeseen vaikuttaa tietysti PC:n WLAN-sovittimen tehokkuuskin. Hyviä kokemuksia on kertynyt ulkoisen USB-WLAN-sovittimen käytöstä, joka on usein kannettavan omaa WLAN-ratkaisua tehokkaampi.

Tukiaseman konfigurointi halutuilla verkkoasetuksilla on helppoa, sillä laitteen IP-asetukset määritellään laitteen USB-portin kautta samalla USB-tikulla, jolla Windows (2000 / XP / Vista) ajurit toimitetaan. Asetukset teet helposti PC:llä tikulta käynnistyvällä tekemällämme ohjelmalla: